Wat zijn de risico's van een investering in BRXS?

Zoals bij alle beleggingen, zijn er risico's bij vastgoed investeren waar je rekening mee moet houden:

Ook goed om de volgende principes in gedachten te houden:

Diversifieer je portefeuille zodat je minder blootgesteld bent aan één enkele investering. Dit helpt je je risico te beperken en te spreiden.

Investeringen hebben een grotere kans op een goed rendement over een langere periode, dus adviseren wij om geen geld te investeren dat je op korte termijn nodig zou kunnen hebben en alleen geld te investeren dat je je kan veroorloven te verliezen. Investeren op lange termijn helpt ook om de impact van mogelijke periodes met waardedalingen in de huizenmarkt te verminderen.

Voor aanvullende informatie en een uitgebreid overzicht van de belangrijkste risico's verwijzen wij u naar het pand-specifieke AFM-informatiedocument.

In het worst case scenario, wanneer een beleggingspand niet meer winstgevend kan worden gemaakt, zal de BRXS Groep het pand verkopen. De opbrengst van de verkoop zal dan eerst gebruikt worden om de hypotheek af te lossen en eventuele verkoopkosten die daarmee gepaard gaan. De resterende bedragen zullen onder de beleggers worden verdeeld, wat betekent dat je, als het pand voor een lagere prijs wordt verkocht dan oorspronkelijk aangekocht, je je investering geheel of gedeeltelijk kan verliezen.

This is some text inside of a div block.
Views
Bijgewerkt op:
8/1/2024
Wil je in contact komen?