BRXS Blog

Blog van BRXS Properties

Leer meer over vastgoed en beleggen

Leer meer over vastgoed en beleggen

Investeren in een vakantiewoning

Ontdek de mogelijke rendementen en risico's bij het investeren in vakantiewoningen. Leer hoe je kunt profiteren van huurinkomsten en waardestijging.

Een beginnersgids voor vastgoedbeleggingen

De beginners' gids voor investeren in vastgoed en aankopen van beleggingspanden in 2023 in Nederland

Investeren in Vastgoed: Hoe Start Je Vandaag?

Ontdek hoe je vandaag kunt beginnen met investeren in vastgoed. Leer over de voordelen, risico's, en strategieën voor vastgoedbeleggen in 2023

Beleggingspand kopen: Hoe begin je eraan?

Wil je beginnen met beleggingspanden kopen? Lees dan dit artikel en ontdek hoe je het beste kunt starten met investeren in vastgoed.

Studentenhuis met kamerverhuurvergunning te koop in Amsterdam

Studentenhuis te koop in Amsterdam: Hier vind je alle informatie rond het huurrendement en leggen uit hoe je kan investeren.

Update over ons AFM goedkeuringsproces

De afgelopen 9 maanden hebben wij binnen BRXS gewerkt aan onze AFM goedkeuringsaanvraag. Om zo'n goedkeuring te krijgen, zijn er heel wat stappen te doorlopen..

3 belangrijke principes voor elke goede belegger

Waar je ook in belegt dit zijn de drie meest belangrijke tips om je aan te houden wanneer je investeert.

Waarom diversifiëren met vastgoed?

Beleggen in vastgoed helpt je met het spreiden van je portefeuille en zo risico's te verminderen en je rendement meer stabiel te maken

Vastgoed als bescherming tegen inflatie

Wat is inflatie juist? Hoe ga je het tegen? Beleggen in vastgoed is een goede bescherming tegen inflatie

Hoe passief inkomen genereren met vastgoed beleggen

Beleggen in vastgoed en beleggingspanden is ideale manier om passief inkomen te genereren. Hier leggen we uit hoe je kan beginnen met weinig geld.

5 manieren om off market deals in vastgoed te vinden

Investeren in off market deals in vastgoed: Wat zijn de voordelen, nadelen en hoe vind je deze off-market beleggingspanden?

De Nederlandse huizenmarkt

Hier geven we je onze blik op de huidige huizenprijzen in het derde kwartaal 2022, wat de toekomst brengt, waar wij de kansen zien en hoe wij hierop inspelen.

Hoe een studentenhuis kopen en verhuren?

Hier leggen we alles uit over hoe een studentenwoning kopen zoals rendement, financiering, kamerverhuurpand regelgeving en waar ze te vinden, zelfs off-market.

Studentenhuis te koop met vergunning in het centrum van Delft

Kamerverhuurpand te koop in Delft: Hier geven we alle info rond het rendement van dit studentenhuis en leggen uit hoe je in deze studentenwoning kan investeren.

Een beleggingspand kopen: de volledige gids

Beleggingspanden kopen is dé manier om passief inkomen te verdienen. Hier vind je alles over investeringspanden en zelfs hoe je kan beginnen met weinig geld.

5 belangrijke redenen om een huis te kopen en verhuren

Wil je een huis kopen en verhuren? Dit zijn de 5 voordelen die het je oplevert van passief inkomen tot bescherming tegen inflatie.

Hoeveel rendement kan je behalen bij het investeren in vastgoed?

Met beleggen in onroerend goed kan je goed geld verdienen: lees hier hoe je het rendement kan berekenen zowel huur als vermogensgroei en wat je kan verwachten.

Wat is onroerend goed?

De betekenis en definitie van onroerend goed, verschillende voorbeelden en hoe je erin kan investeren en beleggen.

Kamerverhuurpand kopen als investering

Wat is kamerverhuur juist? Waarom zou je erin beleggen en waar vind je een kamerverhuurpand te koop?

Belegging in huurwoning: Wat zijn de voordelen? Hoe doe je het?

Investeren in huurwoningen is een goede manier om passief inkomen te generen. Hoe begin je eraan? Waar moet je voor uitkijken?

10 belangrijke dingen om op te letten bij het kopen van een appartement om te verhuren

Met investeren in een appartement voor verhuur kan je goed verdienen. Wel moet je op een paar zaken letten en je voorbereiden bij de koop van een beleggingspand

Huis kopen en verhuren: de volledige gids

Hoe huis kopen voor verhuur? Hoe rendabel is dat? Mag dat nog in 2022? Wat voor hypotheek? Hier leggen we alles uit over een huis kopen om te verhuren.

Hoe investeren in vastgoed met weinig geld

Investeren in beleggingspanden is de manier om passief inkomen te genereren. Hier leggen we uit hoe je kan beginnen met zonder geld of zonder eigen vermogen.

Investeren in vastgoed voor beginners

Beleggen in vastgoed voor beginners: onroerend goed is de manier om passief inkomen te verdienen. Hier lees je alles over beginnen met vastgoed.

Huizenprijzen in Amsterdam: verwachtingen woningmarkt per wijk

Vraag je je af wat de prognose is, de ontwikkelingen in de huizenmarkt of de huizenprijzen gaan stijgen of dalen in 2022? Alles over de woningmarkt in Amsterdam

Passief inkomen: De 5 beste ideeën om te verdienen in 2023.

Inkomen genereren terwijl je slaapt of op vakantie bent? Hier leggen we uit wat het is, wat de voordelen zijn en hoe je eraan begint met praktische voorbeelden.

Inflatie is pijnlijk voor je spaargeld!

Inflatie is pijnlijk voor je spaargeld! De oplossing is beleggen, maar hoe investeren in deze moeilijke? Hoer gaan we er dieper op in

Huizenprijzen dalen? Is dit een goed moment om te investeren?

De vastgoedprijzen liggen in het eerste kwartaal van 2022 lager (2.1%) dan het einde van vorig jaar. Toch zijn er nog goede investeringskansen.

Looking for more?
Check out or drop us a note at to let us know what other topics or questions you’d like to see covered.
Want to get in touch?