Beleggen in vastgoed toegankelijk en duurzaam maken. Aan iedereen de kans geven om vermogen op te bouwen met vastgoed en bij te dragen tot hoe we leven in de toekomst. Deze kans zou niet alleen voor de 1% moeten bestaan.

We are on a mission to make real estate investing accessible and sustainable. Allowing everyone to build wealth with real estate and contribute to our future of living. This opportunity should not only be for the 1%.

Everyone underlineYellow decorative vector

Wij wilden zelf investeren in vastgoed maar hadden moeite om te beginnen.

De voordelen kenden we goed: stabiel inkomen uit de huur, waardeontwikkeling op de langere termijn, diversificatie van je portefeuille en het hefboom effect van de hypotheek.

Maar het was niet gemakkelijk om te beginnen: niet genoeg eigen geld, lang en complex aankoop process, geen tijd om te beheren en weinig toegang tot goede opportuniteiten.

We gingen ons niet gewoon neerleggen bij het feit dat vastgoed niet voor ons was, dus zijn we BRXS Properties gestart!

Wij hebben BRXS Properties opgericht uit een gevoel van ongelijkheid en ontoegankelijkheid op de vastgoedmarkt.

Het maatschappelijke aspect is heel belangrijk voor ons. Vandaag is er een sterk tekort aan betaalbare woningen en is het bijna onmogelijk voor degenen op zoek naar hun eerste woning. Daarom concurreren wij niet met starters en jongeren op zoek naar hun koopwoning. Wij richten ons specifiek op bestaande huurwoningen en onttrekken geen woningen uit het koopsegment naar het huursegment.

Verder tolereren wij geen huisjesmelker praktijken: in alle panden bieden wij een eerlijke huur, goede dienstverlening en nette woningen aan alle huurders.

Ons Team

Filip Nuytemans
Mede-oprichter & CEO
Filip heeft de afgelopen 10+ jaren verschillende bedrijven vanaf de grond opgebouwd en geschaald in Europa. Na zijn begin in management consulting, vervoegde hij een kleine start-up Uber om hun business in België te leiden. In 2016 werd hij onderdeel van het oprichtersteam van UberEATS...
Lees meer
Amrita Ramsarsing
Mede-oprichter
Amrita heeft veel ervaring met het uitwerken van praktische oplossingen in sterk gereguleerde sectoren zoals ridesharing, micro-mobiliteit en autonoom rijden. Bij BRXS Properties past ze haar ervaring toe in het tot leven brengen van de strategie van het bedrijf en de langetermijnvisie, terwijl ze er sterk op waakt dat aa...
Lees meer

Ons Team

Amrita en Filip zijn BRXS gestart in 2021 en hebben sindsdien een sterk team rond zich opgebouwd met diverse achtergronden en ervaringen, afkomstig van bedrijven zoals Square, Klarna, Bunq, Peaks, Ikea en Revolut. Een team dat samen de toekomst van vastgoed wil transformeren en sterk gelooft in het bouwen van een platform waar iedereen zich vertegenwoordigd en welkom voelt.

Gesteund door ervaren vastgoedadviseurs

Huib Boissevain
Huib heeft meer dan 20 jaar ervaring in vastgoed als oprichter en CEO van Annexum, een van de grootste en meest succesvolle vastgoedbeleggingsmaatsc-appijen in Nederland met een sterk track record sinds 2000 en ruim € 1 Miljard aan investeringen.
Richard Schmitz
Richard is een ervaren vastgoedontwikkelaar en ondernemer. Gedurende vele jaren heeft hij het familiebedrijf Ralf Schmitz geleid en verder ontwikkeld, Bahners & Schmitz mede opgericht en eigen bedrijven in de vastgoedsector opgericht.
Dr. Matthias Mittermeier
Matthias is een doorgewinterde leider en ondernemer in de vastgoedsector als oprichter en directeur van Coros, een groot vastgoedinvesterings- en ontwikkelingsbedrijf dat zich richt op ongebruikt potentieel in stedelijke gebieden en duurzame waarde creëert voor de toekomst.

Gefinancierd door grote investeerders

Want to get in touch?