Verbinden en verifiëren van je bankrekening

Om de veiligheid en naleving van ons platform te waarborgen, is het essentieel dat we de eigendom en geldigheid van je verbonden bankrekening verifiëren. Deze verificatie is vereist om:

Hoe kan ik mijn bankrekening verifiëren?

Het verifiëren van je bankrekening is een eenvoudig proces. Zo werkt het:

  1. Maak een iDEAL-betaling van 1 cent: Start een betaling van 1 cent vanaf de bankrekening die je wilt verbinden.
  2. Voer je IBAN in: Nadat je de betaling hebt voltooid, moet je het volledige International Bank Account Number (IBAN) van de rekening die je verbindt, invoeren.
  3. Verificatie: Wij zullen dan verifiëren of het IBAN en de rekeninghouder overeenkomen met de gegevens van de iDEAL-betaling.

Dit proces zorgt ervoor dat de bankrekening geldig is en op jouw naam staat geregistreerd.

Wat als mijn bank niet wordt ondersteund?

Momenteel ondersteunt ons verificatieproces alleen banken die iDEAL-betalingen aanbieden. Als je bank geen iDEAL ondersteunt, neem dan contact met ons op om een handmatige verificatie uit te voeren.

Wat als er een naamverschil is?

Het is belangrijk dat de naam op je bankrekening overeenkomt met de naam die geregistreerd staat op ons platform. Als er een discrepantie is, zal de controle op naamovereenkomst mislukken, waardoor je die rekening niet kunt verbinden.

Je kunt een foutmelding krijgen over een naamverschil bij het proberen te verbinden van gedeelde of zakelijke rekeningen waarbij de rekening wellicht op jouw naam staat, maar niet slaagt voor de automatische controle vanwege de aard van de rekening. Als je dit probleem tegenkomt, neem dan contact met ons op om een handmatige verificatie uit te voeren.

This is some text inside of a div block.
Views
Bijgewerkt op:
15/3/2024
Wil je in contact komen?