Hoe beginnen met BRXS Properties?

Wat kan je doen met BRXS Properties?

Met BRXS kan je investeren in een beleggingspand vanaf €100, zo kan je gemakkelijk je portefeuille diversifiëren en toegang krijgen tot stabiele rendementen zowel van huurinkomsten (die elk kwartaal uitbetaald worden) als mogelijke waardeontwikkeling over de lange termijn.

Jij kan gemakkelijk je geld laten werken in volledige transparantie zonder je zorgen te moeten maken over zelf panden te beheren en huurders te zoeken.

Hoe begin je met je eerste belegging?

Stap 1: Maak je gratis account aan (als je er nog geen hebt)

Het openen en houden van een BRXS Properties account is 100% gratis en duurt maar enkele minuten.

Stap 2: Blader door de beschikbare beleggingen op ons platform

Alle investeringen op ons platform zijn al volledig beschikbaar en klaar als belegging. Ze zijn niet afhankelijkheid van het ophalen van de financiering. 

Stap 3: Bekijk de beleggingspanden die je interesseren

Zodra je op een investering klikt, kan je alle belangrijke informatie nalezen:

Stap 4: Beleg direct in de panden van jouw keus

Zodra je een keuze hebt gemaakt, kan je eenvoudig een investering doen:

Op dit moment kunnen alleen inwoners van Nederland en iedereen boven de 18 jaar investeren via BRXS Properties.

Stap 5: Ontvang je huurinkomsten elk kwartaal en volg de ontwikkeling van je beleggingen

Vergeet niet je IBAN nummer in je profiel op te slagen, zodat we je inkomsten elk kwartaal kunnen doorstorten op je rekening.

Hoe verkopen?

Je kan je belegging in een BRXS pand op elk moment gemakkelijk aan ons terug verkopen. Stuur ons een email op request@brxs.com en de verkoop wordt binnen enkele dagen afgehandeld. Lees meer hier.

De 5 meest gestelde vragen:

1. Welk rendement kan ik verwachten?

Het rendement op je investering bestaat uit netto huurinkomsten (elk kwartaal uitgekeerd) en waardeontwikkeling op lange termijn. Op elke vastgoed pagina vind je alle financiële info en een tool om een ​​betere schatting te krijgen van je verwachte rendement. Lees verder.

2.Wanneer en hoe ontvang je de uitbetalingen?

De huuropbrengsten worden elk kwartaal direct gestort op je bankrekening. De mogelijke waardeontwikkeling van de panden waarin je geïnvesteerd hebt, haal je eruit op het einde van je belegging wanneer je verkoopt of wanneer het pand verkocht wordt.

3. De huizenmarkt: Is het nu een goed moment om in te stappen?

Door de afkoeling op de huizenmarkt, zien wij voor het eerst in een lange tijd kansen opduiken. Net zoals aandelen op de beurs, is binnen vastgoed niet elk pand een goede belegging: wij richten ons specifiek op panden met een sterk huurrendement (zo verdien je ook onafhankelijk van de markt), sectoren met serieuze tekorten (bv. studentenhuisvesting) en waar er een potentieel voor waardeontwikkeling is.


4. Wat is de invloed van BRXS op het tekort aan woningen?

Wij hebben BRXS Properties opgericht om vastgoed beleggen toegankelijker te maken en vinden het belangrijk dat iedereen eerlijke kansen krijgt op de woningmarkt. Dit wil zeggen dat wij uit principe niet concurreren met starters en families op zoek naar hun koopwoning. Onze focus ligt op bestaande huurwoningen en onttrekken geen woningen uit het koopsegment naar het huursegment.


5. Ben ik beschermd bij een faillissement van BRXS Properties?

Ja, elk pand is eigendom van zijn eigen BV. Je investering is in die specifieke BV, los van BRXS BV. Dus als BRXS failliet gaat en de panden niet meer kan beheren, zullen deze worden verkocht en de opbrengst zal worden verdeeld onder de investeerders.

Nog wat vragen? We zijn er om je te helpen 

Plan een gesprek, start een chat of stuur ons een e-mail op hello@brxs.com.

This is some text inside of a div block.
Views
Bijgewerkt op:
24/1/2024
Wil je in contact komen?