Wat zijn de risico's van een investering in BRXS Properties?

Zoals bij alle beleggingen, zijn er risico's bij vastgoed investeren waar je rekening mee moet houden:

Ook goed om de volgende principes in gedachten te houden:

Diversifieer je portefeuille zodat je minder blootgesteld bent aan één enkele investering. Dit helpt je je risico te beperken en te spreiden.

Investeringen hebben een grotere kans op een goed rendement over een langere periode, dus adviseren wij om geen geld te investeren dat je op korte termijn nodig zou kunnen hebben en alleen geld te investeren dat je je kan veroorloven te verliezen. Investeren op lange termijn helpt ook om de impact van mogelijke periodes met waardedalingen in de huizenmarkt te verminderen.

Voor aanvullende informatie en een uitgebreid overzicht van de belangrijkste risico's dient het driedelig prospectus goed gelezen te worden, in de verrichtingsnota van een serie notes staan de materiele risico's die mogelijk kunnen voorkomen.

Elke note series heeft een zekerheidsrecht voor beleggers van die serie. In het worst case scenario, wanneer een beleggingspand niet meer winstgevend kan worden gemaakt, zal de BRXS Properties het pand verkopen. Met de netto opbrengst van de verkoop zullen de beleggers hun note lening terugontvangen. Als het pand voor een lagere prijs wordt verkocht dan oorspronkelijk aangekocht, kun je investering geheel of gedeeltelijk verliezen.

This is some text inside of a div block.
Views
Bijgewerkt op:
8/1/2024
Wil je in contact komen?