Hoe kan ik mijn belegging in een BRXS Properties pand verkopen?

Bij BRXS Properties streven we ernaar om beleggers de mogelijkheid te bieden vermogen op te bouwen met vastgoed. Historisch gezien is vastgoed een betere langetermijnbelegging waar rendement gemaximaliseerd wordt over meerdere jaren. Nu begrijpen we dat je omstandigheden kunnen veranderen en misschien liquiditeit vereisen. In dat geval, kan je je belegging in een BRXS Properties pand terug verkopen na een minimum houdperiode van 6 maanden.*

Stuur ons een email op request@brxs.com met je verkoopverzoek. Wij verkopen ze terug op ons platform aan hun huidige marktwaarde min transactiekosten van 2%.*

Als je zoals de meeste beleggers voor de lange termijn in een pand blijft, dan krijg je de opbrengsten (inclusief de eventuele meerwaarde) terug gestort op het moment dat de woning verkocht wordt (geschatte periode: 7-15 jaar).
*Voor alle transacties voor 22/05/2023 zijn de oude verkoopcondities geldig: 1% transactiekosten en geen minimum houdperiode.
** De herwaardering van de eerste panden zal plaatsvinden in oktober-november 2023 en vanaf dan frequent geupdate worden.
This is some text inside of a div block.
Views
Bijgewerkt op:
6/9/2023
Wil je in contact komen?