Hoe kan ik mijn notes verkopen?

Investeringen in vastgoed leveren doorgaans het beste rendement op als ze meerdere jaren worden aangehouden. Voordat je investeert, is het belangrijk om te overwegen of je voor de hele looptijd van de investering kunt committeren.

We erkennen dat je persoonlijke omstandigheden kunnen veranderen, wat kan leiden tot een behoefte aan liquiditeit.

Om dergelijke situaties op te vangen voor investeringen gedaan onder de goedkeuring van het Prospectus, kun je vervroegd uitstappen uit de investering via een peer-to-peer secundaire markt, die toegankelijk zal zijn via onze mobiele en webapplicaties in de komende weken (we zullen hier binnenkort meer informatie over verstrekken).

Let op: voor elke investering die is gedaan onder de vrijstelling kunt je rechtstreeks contact met ons opnemen via: request@brxs.com en wij zullen je apart helpen.

Dingen om in gedachten te houden:

Ons initieel aanbod, zoals uiteengezet in het Prospectus, is open tot en met 26 februari 2024. Dit betekent dat de BRXS notes ten vroegste in maart 2024 op een secundaire markt kunnen worden verhandeld.

Wanneer de aanbiedingsperiode ten einde loopt, zullen we details geven over hoe investeerders toegang kunnen krijgen tot de secundaire markt om onderling notes uit te wisselen, vergelijkbaar met andere investeringsplatformen. Deze aanpak is bedoeld om investeerders te empoweren en de marktfluïditeit te verbeteren.

Het is belangrijk op te merken dat de liquiditeit van de secundaire markt beperkt is omdat deze op peer-to-peer basis werkt. Dit betekent dat het risico bestaat dat je gedurende een langere periode geen toegang hebt tot je geïnvesteerde gelden.

This is some text inside of a div block.
Views
Bijgewerkt op:
18/3/2024
Wil je in contact komen?