Waarom zijn we BRXS Properties begonnen?

Zoals velen begrepen wij het belang van te investeren in vastgoed, maar we hadden flink wat moeite om eraan te beginnen. We beschikten niet over het nodige geld, geen idee waar te beginnen en we hadden zeker niet de tijd om een beleggingspand te beheren.

De ongelukkige realiteit is dat de vastgoedmarkt grotendeels heel traditioneel en ontoegankelijk blijft. Niet veel mensen hebben toegang tot goede vastgoedbeleggingen en de kleine groep die dat wel heeft, geniet van alle grote voordelen. Wij denken dat dit moet veranderen!

Daarom introduceren we met BRXS Properties van een gemakkelijke en laagdrempelige manier om in vastgoed te investeren zodat je in beleggingspanden kan investeren vanaf EUR 100, een eigen vastgoedportefeuille kan opbouwen, passief inkomen kan verdienen met huurinkomsten en hopelijk kunt genieten van waardeontwikkeling op de lange termijn.

Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen eerlijke kansen krijgt op de woningmarkt. Dit wil nadrukkelijk zeggen dat wij niet concurreren met starters en jonge families op zoek naar een woning. Wij onttrekken geen woningen uit het koopsegment naar het huursegment en richten ons daarom specifiek op bestaande huurwoningen.
This is some text inside of a div block.
Views
Bijgewerkt op:
31/7/2023
Wil je in contact komen?