Hoe worden woningen gefinancierd?

Wanneer je investeert in een BRXS Properties eigendom, financier je rechtstreeks de aankoop van dat pand. Het totale investeringsbedrag dat nodig is om het pand te kopen, is gelijk aan de totale investeringen die (moeten) worden opgehaald bij beleggers op ons platform door de uitgifte van BRXS Properties notes.

Het kopen van een beleggingspand is meer dan alleen de aankoopprijs. We moeten ook rekening houden met de overdrachtsbelasting, de notaris- en makelaarskosten, eventuele renovaties, en geld reserves opzij zetten voor het onverwachte.

Totale investering = Aankoopprijs + Overdrachtskosten + Fees + Geld reserves + Renovaties- Hypotheek

# BRXS notes = Totale investering / initiële waarde note

De totale investering gedeeld door de initiële waarde van het biljet (vastgelegd op €100 in de meeste panden) geeft het aantal BRXS Properties notes dat in een bepaald pand is uitgegeven. Het aantal BRXS Properties notes in een bepaald pand blijft ongewijzigd doorheen de hele investering.

Deze notes geven beleggers recht op een rentebetaling die direct gerelateerd is aan de nettohuuropbrengsten en hun aandeel in de waardeontwikkeling van het beleggingspand op lange termijn.

Een gedetailleerd overzicht van het totale investeringsbedrag en de financiering vind je op elke specifieke vastgoed pagina, in de betreffende AFM documenten en obligatievoorwaarden.
This is some text inside of a div block.
Views
Bijgewerkt op:
31/7/2023
Wil je in contact komen?