Studentenhuis met kamerverhuurvergunning te koop in Amsterdam

Co-Founder BRXS
Filip Nuytemans
Co-Founder BRXS
26/5/2023

BRXS biedt een investeringsmogelijkheid aan voor een studentenhuis te koop in het centrum van Amsterdam. Het pand heeft een vergunning voor kamerverhuur en is volledig verhuurd, met een sterk huurrendement. Met BRXS kun je direct investeren in beleggingspanden en  huurinkomsten ontvangen en genieten van waardeontwikkeling op lange termijn. Het Amsterdamse studentenhuis kan je in detail bekijken op het BRXS platform. Als je nog geen BRXS account hebt, moet jewel eerst een gratis account aanmaken voordat je toegang hebt tot het platform.

Overzicht

Een volledig verhuurd studentenappartement met kamerverhuurvergunning in een zeer aantrekkelijke en centrale buurt, nabij de Universiteit van Amsterdam.

De belangrijkste data

Het rendement

Net zoals wanneer je zelf een beleggingspand direct zou aankopen, verdien je met BRXS op twee manieren:

  1. De huurinkomsten die verdeeld worden onder alle investeerders evenredig met hun investering in het Studentenhuis
  2. Waardeontwikkeling op de langere termijn.

Verwachte huurrendement 

Heel simpel: De bruto huur die we ontvangen van de huurders ligt vast op € 36.000 per jaar, dan verwachten we nog enkele kosten zoals onderhoudskosten, verzekering, VVE bijdragen, beheerskosten en stadsbelastingen. Het studentenhuis heeft een verwacht netto rendement van 4,8% op de huurinkomsten alleen. De exacte schatting kan je in de volgende tabel vinden:

Kamerverhuurpand, Oosterpark Amsterdam

Historische waardeontwikkeling in Oosterpark en Amsterdam

Het huurrendement kan je relatief goed inschatten, maar wat de huizenmarkt in de volgende 10 jaar gaat doen dat weet niemand precies. 

Laat ons dan maar de historische huizenmarkt in Amsterdam kijken: Tussen 2007 en 2022 zijn in Oosterpark de huizenprijzen over de gehele periode met gemiddeld 6,65% per jaar gestegen.

Historische huizenprijzen evolutie in Oosterpark en Amsterdam (2007 - 2022)

Hoe werkt BRXS?

BRXS is een platform dat beleggen in vastgoed toegankelijk, gemakkelijk en betaalbaar maakt. Zo kunnen BRXS gebruikers direct investeren in de beleggingspanden die op het platform aangeboden worden. Zo kan je gemakkelijk je portfolio diversifiëren met vastgoed, een passief inkomen verdienen uit huurinkomsten (die elk kwartaal uitbetaald worden) en ook delen in de waardeontwikkeling over de lange termijn.

Bouw je vastgoed portefeuille uit en laat je geld voor je werken in volledige transparantie zonder je zorgen te moeten maken over zelf een beleggingspand te beheren en huurders te zoeken.

Het bovenstaande studentenhuis te koop in Amsterdam kan je hier vinden. Je moet wel eerst een gratis account aanmaken voordat je toegang hebt tot het platform. Opmerking: Het openen en houden van een BRXS account is 100% gratis en duurt maar enkele minuten.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact opnemen